• <code id="qqwas"><ol id="qqwas"></ol></code>
    <output id="qqwas"><video id="qqwas"><optgroup id="qqwas"></optgroup></video></output>
    <code id="qqwas"></code>
    <label id="qqwas"></label><acronym id="qqwas"><form id="qqwas"><mark id="qqwas"></mark></form></acronym>

      <output id="qqwas"><legend id="qqwas"><blockquote id="qqwas"></blockquote></legend></output>
      <dd id="qqwas"></dd>

      手機APP下載

      您現在的位置: 首頁 > 專業八級 > 專八題庫 > 專八真題 > 正文

      2017年3月英語專業八級考試真題參考答案

      來源:可可英語 編輯:alice ?  VIP免費外教試聽課 |  可可官方微信:ikekenet

      PartⅠLISTENING COMPREHENSION
      SECTION A MINI-LECTURE
      1. signing
      2. primary
      3. literacy
      4. different but complementary
      5. settling/resolving
      6. many social contexts
      7. characteristics/features
      8. reaction
      9. distance
      10. emotion
      11. deliberate
      12. intimacy and immediacy
      13. continuum
      14. degrees of interactivity
      15. the usage
      SECTION B INTERVIEW
      1. What is international leaders' assessment of the current battle against Ebola?
      答案:B. Disheartening.
      2. How many people are now working in the treatment unit in Liberia?
      答案:A. 200.
      3. According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?
      答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.
      4. Why do health workers need case management protocol training?
      答案:B. They can open up more treatment units.
      5. What does this interview mainly talk about?
      答案:C. Ebola outpacing operational efforts.
      6. What is Tom's main role in his new position?
      答案:D. Creating things from changes in behavior, media, etc.
      7. According to Tom, what does innovation require of people?
      答案:B. Being brave and willing to take a risk
      8. What does Tom see as game-changing chances in the future?
      答案:B. Aiming at a consumer level.
      9. What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?
      答案:D. Examining the future carefully.
      10. Which of the following might Tom work for?
      答案:A. A media agency.

      重點單詞   查看全部解釋    
      characteristics [,kærəktə'ristiks]

      想一想再看

      n. 特性,特征;特質;特色(characteristi

       
      render ['rendə]

      想一想再看

      vt. 使成為,提供,報答,著色; 執行,實施

       
      perfunctory [pə'fʌŋktəri]

      想一想再看

      adj. 草率的,敷衍的

      聯想記憶
      assessment [ə'sesmənt]

      想一想再看

      n. 估價,評估

       
      awareness [ə'wɛənis]

      想一想再看

      n. 認識,意識,了解

      聯想記憶
      challenge ['tʃælindʒ]

      想一想再看

      n. 挑戰
      v. 向 ... 挑戰

       
      military ['militəri]

      想一想再看

      adj. 軍事的
      n. 軍隊

      聯想記憶
      contrary ['kɔntrəri]

      想一想再看

      adj. 相反的,截然不同的
      adv. 相反(

      聯想記憶
      demonstrate ['demənstreit]

      想一想再看

      vt. 示范,演示,證明
      vi. 示威

      聯想記憶
      decision [di'siʒən]

      想一想再看

      n. 決定,決策

       
      ?

      新東方專業八級Tem8網絡課程:試聽更多Tem8網絡課程>>

      關鍵字: 專八 真題 答案 2017

      發布評論我來說2句

        可可英語官方微信(微信號:ikekenet)

        每天向大家推送短小精悍的英語學習資料.

        添加方式1.掃描上方可可官方微信二維碼。
        添加方式2.搜索微信號ikekenet添加即可。
        五月天色婷婷